S.C. C.T.L. AMBALAJE S.R.L

s-a înființat în anul 2013 cu misiunea de a satisface cererea tot mai mare pe piață românească a produselor folosite în procesul ambalării .

Cu toate că CTL Ambalaje s-a înființat în anul 2013 echipa are în spate peste 10 ani de experiență în domeniu obținută în urmă nenumăratelor proiecte îndeplinite cu succes.

În anul 2014 am achiziționat o linie pentru a putea produce folia stretch cu grosimi, lățimi și greutăți în funcție de preferințele fiecărui client, iar la începutul anului 2018, am dublat capacitatea de producție cu ajutorul unei noi linii de producție automată .

Seriozitatea, promptitudinea și relația permanentă cu clienții sunt caracteristicile de baza ale companiei CTL Ambalaje.

Suntem o echipa dinamică și creativă pregătită întotdeauna pentru noi solicitări , iar sistemele noastre de ambalat sunt special concepute să corespundă necesităților fiecărui consumator.

CTL Ambalaje se ghidează după principii riguroase și se poate adapta chiar și celor mai dificile cereri concentrându -se în mod constant asupra ultimelor reguli apărute cu privire la calitatea ambalajelor.

Suntem tot timpul preocupați de ceea ce furnizăm clienților noștri , de aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gama diversificată de ambalaje concepute la cele mai înalte standarde de calitate.

Ne respectăm angajamentele asumate și ne dorim să îndeplinim cele mai înalte obiective.

despre-noi

despre-noi

bpswindercutoff1