S.C. C.T.L. AMBALAJE S.R.L

s-a infiintat in anul 2013 cu misiunea de a satisface cererea tot mai mare pe piata romaneasca a produselor folosite in procesul ambalarii.

Cu toate ca CTL s-a infiintat in anul 2013 echipa are in spate peste 10 ani de experienta in domeniu obtinuta in urma nenumaratelor proiecte indeplinite cu success.

In anul 2014 am achizitionat o linie pentru a putea produce folia stretch cu grosimi, latimi si greutati in functie de preferintele fiecarui client, iar la inceputul anului 2018, am dublat capacitatea de productie cu ajutorul unei noi linii de productie automata.

Seriozitatea, promptitudinea si relatia permanenta cu clientii sunt caracteristicile de baza ale companiei CTL.

Suntem o echipa dinamica si creativa pregatita intotdeauna pentru noi solicitari, iar sistemele noastre de ambalat sunt special concepute sa corespunda necesitatilor fiecarui consummator.

CTL se ghideaza dupa principii riguroase si se poate adapta chiar si celor mai dificile cereri concentrandu-se in mod constant asupra ultimelor reguli aparute cu privire la calitatea ambalajelor.

Suntem tot timpul preocupati de ceea ce furnizam clientilor nostri, de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de ambalaje concepute la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne respectam angajamentele asumate si ne dorim sa indeplinim cele mai inalte obiective.

despre-noi

despre-noi

bpswindercutoff1