S.C. C.T.L. AMBALAJE S.R.L

s-a înființat în anul 2013 cu misiunea de a satisface cererea tot mai mare pe piață românească a produselor folosite în procesul ambalării.

Cu toate că CTL Ambalaje s-a înființat în anul 2013 echipa are în spate peste 10 ani de experiență în domeniu obținută în urma nenumăratelor proiecte îndeplinite cu succes.

În anul 2014 am achiziționat o linie pentru a putea produce folia stretch cu grosimi, lățimi și greutăți în funcție de preferințele fiecărui client, iar la începutul anului 2018, am dublat capacitatea de producție cu ajutorul unei noi linii de producție automată.

Seriozitatea, promptitudinea și relația permanentă cu clienții sunt caracteristicile de bază ale companiei CTL Ambalaje.

Suntem o echipa dinamică și creativă pregătită întotdeauna pentru noi solicitări , iar sistemele noastre de ambalat sunt special concepute să corespundă necesităților fiecărui consumator.

CTL Ambalaje se ghidează după principii riguroase și se poate adapta chiar și celor mai dificile cereri, concentrându-se în mod constant asupra ultimelor reguli apărute cu privire la calitatea ambalajelor.

Suntem tot timpul preocupați de ceea ce furnizăm clienților noștri , de aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă diversificată de ambalaje concepute la cele mai înalte standarde de calitate.

Ne respectăm angajamentele asumate și ne dorim să îndeplinim cele mai înalte obiective.

Despre sustenabilitate

Angajamentul nostru către un viitor sustenabil se reflectă în fiecare aspect al producției. Folosim tehnologii prietenoase cu mediul și materiale reciclabile, asigurându-ne că produsele noastre contribuie la un mediu sănătos.

Ce spun clienții noștri

Colaborările noastre vorbesc despre angajamentul și calitatea pe care le garantăm. Iată ce spun partenerii noștri despre experiența cu CTL Ambalaje

Liuviu Iamandi – „Materiale de ambalare diverse, dispozitive de ambalare, calitate foarte bună, găsești tot ce dorești indiferent de activitatea desfășurată. Livrare la termenul stabilit..”

Vasile Balaceanu – „Foarte de treabă oamenii, respectuoși, civilizati, amabili, drăguți”

Marius Hriscu – „Preturi accesibile și seriozitate. Comandați cu încredere.”