Folie stretch Bacău

Folie stretch Bacau

Din dorința de a fi mai aproape de utilizatori, C.T.L. AMBALAJE, prin rețeaua de distribuție face livrări și în Bacău pentru a acoperi piața de consum. Folia extensibilă stretch produsă de noi, este folosită pentru paletizarea mărfurilor și la ambalarea diferitelor produse. Aceasta are o rezistenta sporită la condițiile de mediu, protejează bunurile lăsate în aer liber, fixează și asigură produsele pe paleți pentru transport și depozitarea în bune condiții a acestora.

Folia stretch este utilizată în special pentru a susține cutiile și produsele împreuna pe un palet pentru a fi transportate în siguranță în/de la depozitul tău. Ea mai poate fi folosită și pentru a ține împreună două obiecte sau are rolul de a proteja obiectele în timp ce acestea sunt transportate și depozitate, folia produsă de noi având capacitate de elongare mare astfel încât atunci când sunt ambalate corespunzător produsele să se plieze perfect pe acestea.

Funcțiile foliei stretch în paletizarea produselor sunt:

  • îmbunătățirea stabilității produselor sau a cutiilor;
  • manipularea și depozitarea produselor se face mult mai ușor;
  • protejarea împotriva prafului și a umidității;
  • prelungirea duratei de valabilitate a anumitor produse alimentare.

Paletizarea se poate face mult mai facil cu ajutorul unui dispenser. Acesta este un dispozitiv operat manual cu sprijinul căruia folia stretch este înfășurată în jurul produselor, mult mai rapid și mult mai ușor. Acest dispozitiv are capacitatea de a fixa foarte bine încărcăturile, este foarte ușor de utilizat și ajută la poziționarea perfectă și întinderea uniformă a foliei stretch. De asemenea prin folosirea unui dispenser eficiența crește, deșeurile sunt reduse, iar sarcina este dusă până la capăt în siguranță și corect.

Foliile stretch produse de C.T.L. AMBALAJE s.r.l pot avea lungimi și lățimi atipice, în funcție de necesitățile clienților, iar comenzile în acest sens nu afectează capacitatea de producție și nici nu îngreunează termenele de execuție sau de livrare având servicii foarte bine structurate. Suntem o echipa dinamică și creativă pregătită întotdeauna pentru noi solicitări, iar toate sistemele noastre de ambalat, inclusiv folia stretch, sunt special concepute să corespunda necesităților fiecărui consumator, punând accent atât pe calitatea ireproșabilă a acestora indiferent de cantitate sau dimensiuni cât și pe promptitudine în livrarea comenzilor.

Seriozitatea, promptitudinea și relația permanentă cu clienții sunt caracteristicile de bază ale companiei C.T.L. AMBALAJE și oriunde ești în zona Moldovei contactează-ne acum să-ți onorăm comanda.