Folie stretch Botoșani

Folie stretch Botosani

Dorind să acoperim cât mai bine cerințele consumului diversificat de ambalaje ale consumatorilor, societatea C.T.L. AMBALAJE SRL livrează în mai multe orașe ale țării, pentru a fi cât mai prompți în distribuția directă a acestor produse. Distribuția se face fie cu flota proprie, fie prin curier rapid în zona Moldovei : Iași, Vaslui, Bacău, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, dar și în restul țării.

Realizăm de mai mulți ani produse destinate ambalării unitare a tuturor tipurilor de mărfuri -printre acestea, de o deosebită popularitate se bucură folia stretch. Aceasta folie este necesară pentru ambalarea  produselor și fixarea mărfurilor pe paleți (dacă ne referim la ambalarea la scară industrială) sau pentru ambalarea produselor alimentare în caserole din polistiren (mai frecvent solicitată pentru produsele alimentare).

Având în vedere că firma noastră produce folii stretch la dimensiunile solicitate de client, atât ca lățime, cât și ca lungime, aceasta se poate întrebuința și în saloanele cosmetice, fiind o folie care se pretează foarte bine la elongație și aderă perfect pe suprafața corpului uman.

Condițiile tehnice și linia modernă de producție fac ca folia stretch produsă de societatea C.T.L. AMBALAJE SRL și livrată în Botoșani să aibă orice dimensiune este necesară clientului, fără a se îngreuna procesul de producție și calitatea acesteia.

Folia stretch are multiple întrebuințări: protejează produsele împotriva umidității, a prafului și a murdăriei; fixează produsele pe paleți sau în caserole (aplicabil la întrebuințarea în domeniul alimentar). Folia stretch are un înalt grad de lipire pe partea interioară, fiind o folie extensibilă și foarte flexibilă, ajută eficient la fixarea foarte bună a produselor respective; având o foarte bună elongație, se pliază bine pe forma produsului, făcându-l ușor de manevrat și de păstrat.

O proprietate foarte importantă a foliei stretch pe care o fabricăm este aceea că, atunci când nu mai este necesară, se poate îndepărta cu ușurință și nu reprezintă un factor de poluare ecologică, putând ușor fi selectată și îndepărtată dintre alte recipiente.

Gama de folii stretch pe care o producem acoperă necesitățile de ambalare atât în regim manual, cât și în regim semiautomat sau automat. Folia stretch ia forma produsului, ceea ce face ca mularea să fie fermă, crescând rezistența la manipulare, iar la prezentare aduce avantaj estetic prin transparență și luciu.

Toate ambalajele, inclusiv popularele tipuri de folie stretch, vândute și în Botoșani, sunt produse pe linii tehnologice moderne respectându-se standardele de producție.