Folie stretch Iași

Folie stretch Iasi

Grija pentru bunuri, mai ales atunci când vorbim despre afaceri, despre antreprenoriat, înseamnă deseori mai mult decât o parte dintr-un simplu proces de vânzare-cumpărare. Ambalarea corectă a unui produs reprezintă un criteriu important în ziua de astăzi, mai ales dacă avem în vedere dezvoltarea continuă a segmentului de livrare de produse în orice colț al țării. Este necesar ca acestea să ajungă acolo unde trebuie în condiții ideale de calitate, iar pentru aceasta, produsul aferent ambalării joacă un rol deosebit. Din acest motiv, CTL Ambalaje produce și distribuie folie stretch în Iași!

Necesitatea utilizării unor produse de calitate care să ajute în ceea ce privește ambalarea, a fost mai mult decât evidentă, iar CTL Ambalaje a luat foarte în serios această provocare. Pe lângă multitudinea de produse pe care le oferim, ne-am axat și pe producerea și comercializarea de folie stretch în Iași, deoarece aceasta devine indispensabilă în timpul transportului.

Ne extindem în fiecare zi și livrăm acest produs aproape oriunde, indiferent că vei avea nevoie de folie stretch în Iași sau folie stretch în Bacău. Producem și comercializăm folie stretch care poate fi folosită atât manual, cât și automat, acest lucru însemnând că paletizarea se poate face atât cu ajutorul unui operator uman cât și cu ajutorul unor utilaje speciale pentru paletizat.

De ce este nevoie de folie stretch în Iași?

Știm cât este de importantă funcționalitatea unui produs, dar și siguranța și tocmai de aceea producem folie stretch în Iași de cea mai bună calitate, cu elasticitate crescută, astfel încât să nu existe niciun risc în timpul transportului. Produsele rămân strâns legate, datorită elasticității foliei, care nu le va permite să se miște independent, ci vor funcționa ca un tot unitar rigid, ca un monolit, astfel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație. În plus, gama de folie stretch este creată astfel încât să protejeze mediul înconjurător, așa cum fiecare gamă de ambalaje CTL a făcut-o de-a lungul timpului.

Putem vedea lesne faptul că astăzi este mult mai ușor ca niciodată să faci cumpărături, chiar și de produse de dimensiuni foarte mari, iar mediul online este mai mult decât permisiv în acest sens. Cu ajutorul internetului facem plăți securizate, datele ne sunt securizate, dar cum rămâne cu produsele?

Aici intervine importanța ambalajelor pe care noi le oferim. Noi ne ocupăm de siguranța transportului comenzilor dincolo de mediul online. Gama noastră de ambalaje, precum și noua folie stretch în Iași sunt menite să ajute beneficiarul să se bucure de aceeași calitate a produselor comandate, fără ca acestea să sufere în urma transportului.

Noi oferim folie stretch atât la dimensiuni standard, însă putem realiza și folie stretch la dimensiuni atipice, solicitate de către cumpărător. În acest sens avem la îndemână utilaje specifice de calitate, care să ne ajute să oferim la rândul nostru folie stretch rezistentă și sigură pentru mediu. De asemenea, este important de menționat și faptul că gama noastră de folie stretch este destinată în special mediului industrial și poate fi folosită într-o multitudine de domenii, printre care și cel agricol sau alimentar.

Suntem la curent cu cerințele pieței și cu exigențele cumpărătorilor și înțelegem necesitatea de a utiliza în timpul transportului un produs care să garanteze siguranța. Folia stretch de la CTL Ambalaje este special creată pentru astfel de situații și chiar mai mult decât atât.

Vă așteptăm cu întrebări sau comenzi pe adresa de email vânzari@ctlambalaje.ro sau telefonic la următoarele numere: 0748.028.913 / 0747.319.900.

Citește pe blog-ul nostru despre Istoria foliei stretch