Folie stretch Piatra Neamț

Folie stretch Piatra Neamt

Fiind producător de ambalaje cu experiență vastă și pentru a le fi mereu aproape clienților, știind că timpul este cel mai prețios pentru fiecare, dar mai ales în cadrul unei afaceri, distribuim ambalaje (inclusiv folie stretch) și în Piatra Neamț. Compania noastră este producător de folie extensibilă la înalt standard calitativ și dimensiuni atipice în lățime și lungime, respectând cerințele clienților noștri.

În cadrul C.T.L. AMBALAJE SRL producem folie stretch industrială – potrivite pentru orice companie din Piatra Neamț. Materialele uzuale din care sunt produse foliile stretch sunt polietilena și policlorura de vinil, materiale cărora li se adaugă aditivi pentru îmbunătățirea elongației, rezistenței și adezivității. Printre caracteristicile foliilor stretch produse de către C.T.L. AMBALAJE SRL, se pot evidenția următoarele: claritatea, transparența, rezistența la rupere și perforare, creșterea stabilității produselor sau pachetelor pe paleți, protecția produselor în vederea depozitării.

Folia stretch industrială (acum și în Piatra Neamț)

C.T.L. AMBALAJE SRL este și un important producător de folie stretch industrială. Aceste tipuri de folii, produse la dimensiuni în funcție de cerințele tale, în strânsă dependență de marfa pe care vrei să o ambalezi, sunt folosite pentru asigurarea diferitelor mărfuri în timpul transportului, dar și pentru protecția împotriva prafului și a umidității. În vederea obținerii performanțelor maxime și pentru că necesitățile de ambalare sunt multiple, este foarte important că alegerea foliei să fie în concordanță cu utilajele și metoda de paletizare, astfel, vei obține rezultatul dorit. Foliile stretch (foliile extensibile) sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu produse sau a diferitelor grupaje. Pentru orice tip de produse de ambalat, gama de folii stretch pe care le producem acoperă toate necesitățile tale, atât în regim manual, cât și în regim semiautomat sau automat.