Folie stretch Suceava

Folie stretch Suceava

Activitatea firmei C.T.L. AMBALAJE SRL a început în urmă cu câțiva ani cu misiunea și din dorința de a satisface cererea a produselor folosite în procesul ambalării – această cerere fiind tot mai mare pe piața românească. Dezvoltarea continuă a pieței ne-a determinat să creăm o rețea de distribuție în zona Moldovei, în regiuni ca Bacău,Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani, iar acum livrăm folie stretch și în Suceava.

Suntem tot timpul preocupați de ambalajele pe care le furnizăm pentru tine, de aceea venim în întâmpinarea ta cu o gama diversificată de ambalaje concepute la cele mai înalte standarde de calitate. Printre produsele fabricate se numără, obligatoriu, și folia stretch – atât de necesară în ambalarea produselor. Cel mai frecvent, aceasta se folosește pentru ambalarea încărcăturilor de mici și mari dimensiuni și pentru a fixa diferite mărfuri pe paleți, fiind plusul de stabilitate atât de necesar pentru o construcție stabilă.

Paletizarea cu folie stretch reprezintă un procedeu la ordinea zilei în cadrul anumitor sectoare și domenii de activitate, folosirea acestui tip de produs asigurând o serie variată de avantaje. Folia stretch de diferite grosimi și dimensiuni, în funcție de nevoile tale, o găsești în oferta companiei noastre – îți punem la dispoziție soluții inteligente de ambalare, pentru facilitarea activității tale.

Foliile stretch, sau foliile extensibile sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu produse sau diferite grupaje. Gama de folii stretch industrială acoperă necesitățile de ambalare atât în regim manual, folosindu-se un dispenser, cât și în regim semiautomat sau automat, în funcție de dotarea clientului. Odată cu dezvoltarea infrastructurii și afacerilor locale în Moldova, a apărut și necesitatea livrării de folie stretch în Suceava, iar noi ne-am luat sarcina de a suplini această necesitate cu toate tipurile de folie extensibilă.

C.T.L AMBALAJE SRL produce folie industrială, iar dimensiunile acesteia sunt în funcție de comanda lansată de către clienți. Folia stretch automată pe care o producem este folosită pentru ambalarea unitară a încărcăturilor și fixarea mărfurilor pe paleți. Am conceput-o cu un grad ridicat de lipire pe partea interioară, aceasta fiind o folie extensibilă și foarte flexibilă, astfel încât ambalarea produselor sau cutiilor să se facă uniform, fără riscul deplasării acestora.

Foliile stretch de uz industrial produse de societatea noastră au proprietăți bune de contracție sub influența temperaturilor ridicate și sunt folosite în procesul de ambalare al diferitelor produse alimentare și nealimentare. Și din punct de vedere dimensional, gama acestor produse este una suficient de mare pentru a acoperi toate necesitățile mărfurilor din depozitul tău, indiferent de dimensiunile comandate. Este recomandată întrebuințarea foliei stretch produsă de firma noastră atât pentru acoperirea tuturor nevoilor tale de ambalare calitativă, dar și pentru că reciclarea acesteia se face cu ușurință și trebuie să avem grijă de mediul în care trăim.