Folie stretch Vaslui

Folie stretch Vaslui

Cererile de consum pentru toate tipurile de folie stretch a devenit tot mai mare pe măsură ce comenzile de mărfuri solicitate în diverse afaceri din România au devenit mai mari. Astfel, am creeat și dezvoltat pentru tine o rețea de distribuție a comenzilor, capabilă să acopere cu promptitudine comenzile, fiind foarte activă pe zona Moldovei (mai nou, livrăm folie stretch în Vaslui, precum și în alte câteva orașe).

Societatea C.T.L. AMBALAJE SRL are grijă în permanență să își respecte angajamentele asumate și ne dorim să îndeplinim cele mai înalte obiective în realizarea diferitelor tipuri de ambalaje, implicit în cea de producție a foliei strech. Satisfacem comenzi în funcție de necesitățile clienților și de aceea, pentru a putea produce folia stretch cu grosimi, lățimi și greutăți în funcție de preferințele fiecărui client ne-am dotat cu linii de producție automate care au capacitate de producție mai mare. Folia stretch cunoscută și sub numele de folie de paletizat, pe care o producem pentru a-ți ușura activitatea, face referire la un material fabricat din polietilenă de joasă densitate lineară. Acest material este rezistent și se poate înfășura peste aproape orice formă, greutate sau dimensiune pe care o are marfa din depozitul tău sau de pe linia ta alimentară de ambalat.

Unul din principalele avantaje ale foliei stretch este faptul că este mult mai flexibilă față de alte materiale folosite pentru ambalare, iar la C.T.L. AMBALAJE SRL această folie se produce atât la dimensiuni standard, cât și în funcție de cerințele tale, acoperindu-ți necesarul. Denumite și folii extensibile, acestea au rolul de a proteja produsele ambalate împotriva umezelii și a șocurilor mecanice. În funcție de modul dorit de ambalare al paleților puteți opta pentru folii stretch manuale sau folii stretch automate.

Pentru o ambalare eficientă, se recomandă folosirea unei folii strech specifice, în funcție de forma și de greutatea paleților ce urmează a fi ambalați. Vă punem la dispoziție folii pentru paleți uniformi, folii pentru paleți ușor uniformi și folii stretch pentu paleți neuniformi – chiar și folii speciale pentru paleți a căror greutate depășește 500 kg.

Avantajele folosirii foliilor stretch produse de către C.T.L AMBALAJE SRL sunt: au rezistență deosebită la rupere și perforare; oferă stabilitate paleților și ambalajelor; protejează produsele alimentare și non alimentare pe timpul depozitării; oferă vizibilitate și transparență conținutului paleților – este necesar pentru a se deține controlul asupra mărfii în timpul diverselor manipulări. Constatând toate avantajele, după prima comandă vei deveni clientul nostru constant. Oricând vei avea nevoie de folie stretch în Vaslui, noi vom fi singura opțiune valabilă pentru toate necesitățile afacerii tale.