De ce sa trec la banda adeziva personalizata?

Tipuri de benzi adezive
Banda adezivă – nu este toată la fel
21 noiembrie 2018
Arată toate

De ce sa trec la banda adeziva personalizata?

Benzi adezive personalizate

Benzi adezive personalizate

De ce sa folosesti banda adeziva personalizata cu logo-ul tau?
Adesea este usor sa faci acelasi lucru din nou si din nou pentru ca asa esti obisnuit. Este si cazul multor afaceri de succes cand vine vorba despre modul in care expediaza coletele. Multi trimit comenzi in toata tara, unii chiar peste granita, lipite cu banda adeziva generica, nepersonalizata. Desi aceasta poate fi o optiune mai ieftina decat folosirea benzilor adezive personalizate cu brand-ul si informatiile business-ului lor, se omite oportunitatea uriasa de promovare.

Care sunt avantajele folosirii benzilor adezive personalizate?
Fara indoiala am vazut cu totii benzi adezive generice care arata sensul de transport sau inscrisul FRAGIL. Acestea isi ating scopul, insa noi vorbim despre benzi adezive personalizate. Acestea iti permit sa ai imprimat logo-ul firmei sau un slogan pe banda adeziva si sa o folosesti la sigilarea coletelor pe care le trimiti in fiecare zi clientilor. Acest lucru te ajuta sa iti consolidezi imaginea in fata clientilor existenti, dar iti ofera si ocazia sa atragi noi clienti din randul celor cara citesc detaliile pe coletele expediate, aflate in tranzit. Gandeste-te la toate coletele trimise zi de zi care se pot transforma in promoteri ai business-ului tau.

Care ar trebui sa fie mesajul meu?
Trebuie sa faci tot ce poti pentru ca mesajul sa fie detaliat, memorabil si suficient de puternic. Clientii isi vor aminti cu siguranta brand-ul la urmatoarea achizitie. Evident, informatiile imprimate ar trebui sa fie deosebite, frumos colorate, interesante si unice.

Unde pot comanda banda adeziva personalizata?
Pe piata sunt multi furnizori de astfel de produse. Noi, la CTL Ambalaje, avem o experienta bogata in lucrul cu acest produs. Avem clienti multumiti din toata tara. Daca nu stii ce fel de banda adeziva ti se potriveste mai bine sau ai altfel de nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi si te vom ajuta pe parcursul intregului proces pana cand mesajul tau va fi transmis intregii lumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *