Banda adezivă personalizată – banda cu un milion de utilizări

Economisire folie stretch
Sfaturi utile pentru a economisi folia stretch
18 octombrie 2018
Istorie folie stretch
Istoria foliei stretch
7 noiembrie 2018
Arată toate

Banda adezivă personalizată – banda cu un milion de utilizări

Banda adezivă personalizată

Banda adezivă personalizată

Fără nicio îndoială, publicitatea tipărită pe diverse ambalaje reprezintă o oportunitate de publicitate excelentă. Așa cum milioane de colete traversează lumea în lung și în lat în fiecare zi trecând prin fața a milioane de oameni, trebuie sa fii nebun să nu folosești acest spațiu pentru a a-ți transmite mesajul către consumatori. Banda adezivă personalizată este o metodă nouă și interesantă de a-ți transmite mesajul în lume, pe colete. Are foarte multe întrebuințări, printre care și bandă avertizoare, încât poate transmite aproape orice mesaj îți trece prin minte. Există 2 feluri principale de bandă adezivă, cele cu adeziv standard fără mesaj sau cu mesaje generice și și banda adezivă personalizată, care afișează mesajul ales de tine. Sunt multe feluri de benzi adezive disponibile cu mesaje standard, sau așa cum am menționat deja, ai opțiunea de a imprima orice text dorești.

Banda adezivă standard

Există o gamă variată de texte imprimate care pot fi găsite pe benzile adezive. Unele din mesajele obișnuite pe care le-ați întâlnit deja sunt: FRAGIL, NU ÎNDOIȚI, MANIPULAȚI CU GRIJĂ, MOSTRE, PERICOL, NU FOLOSIȚI, RESPINS, SECURITATE, etc.

După cum ai constatat, acestea acoperă un spectru larg de situații întâlnite în orice business care ambalează. Se pot comanda în diferite mărimi și poți alege și numărul de role pe care îl vei primi. Cu cât comanzi mai multe, cu atât vei primi un preț mai mic. O alegere populară este banda din polipropilenă (BOPP), însă avem și bandă din PVC.

Banda adezivă personalizată

Banda adezivă personalizată este folosită de firmele care vor să aibă un avantaj în fața concurenței, acestea fiind foarte inspirate, deoarece este o metoda foarte eficientă. Dacă vrei să își promovezi firma prin intermediul unui model personalizat, atunci banda adezivă personalizată este pentru tine. Poți comanda banda cu diferite tipuri de adeziv, cum ar fi acrilic, hot-melt, solvent. Imprimarea personalizată va fi un pic mai scumpă decât cea standard și va necesita ceva mai mult timp pentru a procesa o comandă, însă, ca de obicei, la comenzi mai mari se obțin prețuri mai bune.

Banda adezivă personalizată este excelentă din mai multe motive. Poți face publicitate mai eficient unui produs, sau poți promova produse sau servicii noi. Este potrivită din punct de vedere al securității, deoarece împiedică deteriorarea produselor în timpul manipulării acestora. Imaginea produsului tău va fi pe întreaga cutie, la el ca imaginea firmei, deci vei beneficia de o expunere crescută. Puteți folosi un design simplist sau puteți folosi o abordare complet nouă, cu un design de ultimă oră care vă va face remarcați în mulțime. Urmează câteva exemple pentru a folosi cu succes banda adezivă personalizată: promovarea unui produs/serviciu nou, serviciu de livrare în aceeași zi, publicitatea produselor sau serviciilor existente și dezvoltarea recunoașterii brand-ului.

Concluzie

Banda adezivă pe care o folosești zi de zi pe colete poate face cu mult mai mult. Benzile adezive personalizate pot fi ambasadorii brand-ului tău.

Benzile adezive trebuie să fie pe măsura ambalajelor. Astfel, coletele mai mari necesită adeziv și materiale mai puternice. Există numeroși furnizori de banda adezivă personalizată, cu toate acestea, CTL AMBALAJE este una dintre cele mai bune. Atenția la detalii și dorința de a-ți sprijini afacerea pentru a se diferenția în branșa din care faci parte, este de apreciat.

 

Comments are closed.